Voorwaarden

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/mmmpho/public_html/includes/menu.inc).

Algemene voorwaarden

De opnames

Om u en onszelf een vlot verloop van de opnames te garanderen vragen we u strikt te houden aan de afgesproken uren.

Opnames dienen minstens 2 werkdagen (zaterdagen, zondagen en feestdagen tellen niet mee) geannuleerd te worden. Bij laattijdige annulatie wordt een extra kost van € 10 aangerekend.

Aandachtspunten bij opnames in de studio

Bij studio-fotografie wordt er gewerkt met studioflitsers. Dit kan een aanval uitlokken bij personen met epilepsie. Voor deze mensen is een buitenopname meer aangewezen.

Indien u een bril draagt, moet u ervan bewust zijn dat bij slecht ontspiegelde glazen vaak reflecties van de softboxen te zien is in de brillenglazen. Houd hier aub rekening mee.

Wat na de opnames?

Na de opnames vertrekt u naar huis met lege handen. Enkele dagen daarna ontvangt u van ons per mail een overzicht met daarin de beste beelden uit de reeks. Dit zijn enkel snel gemaakte uitsnedes, dus nog geen bewerkte beelden. Op basis van dit bestand kiest u thuis met welke beelden u verder iets wilt doen. Enkel die beelden waarvan u achteraf een afdruk, een vergroting of een bewerkt digitaal bestand in groot formaat bestelt, zullen door ons bewerkt worden.

Wat is inbegrepen in de shoot

We garanderen u dat we uw bestanden 4 weken zullen bewaren. Indien u 4 weken na het ontvangen van de voorproefjes geen bestelling hebt doorgegeven, heeft u geen recht meer op de foto’s die u tegoed heeft bij aankoop van de shoot en kunnen wij niet garanderen dat wij nog langer in het bezit zullen zijn van uw bestanden.

Wenst u toch zeker te zijn dat uw bestanden 6 maandan lang bewaard zullen worden, dan vragen wij hiervoor een vergoeding van €10. Dit bedrag wordt afgetrokken van het te betalen bedrag van nabestellingen die in de loop van deze 6 maanden worden gedaan.

Prijzen

De prijzen die van toepassing zijn op de door de klant bestelde diensten en goederen worden door MMM-photo aan de klant persoonlijk meegedeeld na de shoot en zijn geldig gedurende een periode van 30 dagen. Indien er nog bestellingen worden gedaan na 30 dagen, dan is dat aan de dan geldende prijzen.

U heeft geen recht om bestelde goederen niet aan te kopen of om te ruilen voor andere goederen.

Aan de  nabewerking besteden wij veel aandacht. Dit is zeer tijdrovend: een beeld waarvan slechts een kleine afdruk van bv. 10x15 cm dient worden gemaakt (werktijd 10 tot 15 minuten) zal minder tot in detaïl bewerkt worden dan een beeld waarvan een vergroting van 80x120 cm moet worden gemaakt (werktijd ongeveer 1,5 tot 2 h).

Betaling

Het ganse bedrag van de shoot wordt cash betaald bij aanvang van de opnames. Ook indien de opnames gespreid zijn over meerdere dagen wordt het ganse bedrag betaald.

Bij het doorgeven van nabestellingen kan er een voorschot gevraagd worden.

Bij huwelijksreportages wordt een voorschot betaald bij reservatie. Ten laatste 2 weken voor de trouwdag komen we samen om het verloop van de dag te bespreken en de laatste afspraken te maken. Dan wordt ook het overige bedrag betaald.

Auteursrechten

MMM-photo behoudt de volledige auteursrechten op de digitale bestanden gemaakt in opdracht van onze klanten.  MMM-photo kan deze bestanden gebruiken voor promotionele doeleinden. Indien u dit niet wenst, vragen wij u dit schriftelijk aan ons mee te delen. Wij zullen uw persoonlijke beelden niet gebruiken voor verkoop aan derden.

Verplaatsingskosten

Bij verre verplaatsingen wordt hiervoor een bedrag overeengekomen.

Cadeaubonnen

Deze zijn 6 maanden geldig.