Wie zijn wij

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/mmmpho/public_html/includes/menu.inc).

 

Enkele jaren geleden had  ik een mooi  leven als mama van 2 prachtige dochters, vrouw van een bijzonder lieve man en leerkracht van mijn – meestal vlijtige - studenten. En toch miste ik iets.  Ik miste een hobby. Vandaar dat ik besloten had om een cursus fotografie te gaan volgen. Al heel snel merkte is dat dit mij bijzonder goed lag en dat ik hieraan heel veel plezier beleefde. Maar dat mijn voorkeur uitging naar één bepaald aspect van de fotografie, nl. het fotograferen van mensen, werd iedereen al heel snel duidelijk.

 

 

In het begin was het een hele uitdaging om een baby van een paar dagen oud, een kind dat liever wou ravotten in de tuin, een zwangere vrouw met een net iets minder flexibel lichaam of een dementerende bejaarde mooi in beeld te brengen. Maar het was net die uitdaging die ik wou aangaan.

Ondertussen zijn we heel wat jaren verder en ben ik ontzettend blij dat ik van mijn hobby mijn bijberoep heb kunnen maken. Mensen hier onwennig en vol spanning zien binnenkomen en heel relaxed zien vertrekken, leuke reacties lezen nadat ik de eerste resultaten van een shoot heb doorgemaild, de fonkeling in iemands ogen zien als iemand voor de eerste keer de eindresultaten ziet en super de fijne contacten met bepaalde bijzondere mensen die ik dankzij de fotografie heb leren kennen,  geven mij enorm veel voldoening.